El
Vermut dels diumenges
PRIMERS
 Sopa de tomàquet
 Amanida amb olivada i formatge de cabra 
 Esqueixada de bacallà 
 “Ensaladilla” russa amb pernil ibèric i llagostins
 Coca de pa amb escalivada, tonyina i ou dur 
 Musclos a la marinera
 Estofat de seques amb calamars i cloïsses  
 Arròs caldós amb gamba vermella
 Fagotti farcit de formatge i pera amb salsa de
formatges
SEGONS
 Lluç de palangre a la Donosti
 Bacallà amb ceba, taronja i olives de Kalamata
 Calamars amb sofregit d’alls
 Garró ibèric amb  cremós de patata
 Peus de porc amb naps
BRASES                                                               
 Conill ibèric d’ulls negres                                 
 Filet de porc                                                                       
 Magret d’ànec                                                               
“Les
botifarres de Can Rovira”                      
  
 Costelles i mitjanes de xai                                
 Entrecot de vedella 
  
  | 
 
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
Preu: 24€ 
(IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
*Totes les verdures i hortalisses de temporada
són de collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario