dissabte 23 de maig 2015 
PRIMERS
 Crema freda de porros i carbassó amb crostons
de parmesà 
 Amanida amb rocafort, peres i nous
 Empedrat de bacallà
 Carpaccio de filet de vedella estil Harry’s
Bar
 Coca de pa amb pernil ibèric 
 Raviolis d’Idiazabal i peres amb salsa de
formatge 
 Chicken pot pie (pastis típic americà)
 Arròs negre amb calamarsons
 Musclos a la marinera
SEGONS
 Sèpia a la planxa amb guarnició
 Tacos de lluç (típic de Boston)
 Bacallà a la Donosti 
 Peus de porc amb bolets
BRASES                                                               
 Entrecot de vedella                                                
 Conill ibèric d’ulls negres                                 
 Secret de porc                                                           
 Costelletes i mitjanes de xai                           
 Magret d’ànec                                                            T 
 Botifarra natural                                                 
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
Preu: 22€ 
(IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
*Totes les verdures i hortalisses de temporada
són de collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario