dissabte 18 d’abril 2015 
1º
 Crema d’espàrrecs verds amb llesques de
parmesà
 Amanida verda de primavera
 Empedrat de bacallà esqueixat
 Ensaladilla rusa amb pernil ibèric 
 Musclos de roca a la marinera
 Cargols a la Gormanda
 Arròs negre 
 Gamba de Vilanova –talla gran 6 unit.
                                     Suplement
33,20 €
                                           Ració   
  43,20 €
 2º
 Bacallà fresc SKREI amb samfaina
 Bull de tonyina (supl. 4 €) 
 Poularda rostida amb botifarra del perol
 Garró del pernil a baixa temperatura i cremós
de patata
                         BRASES AMB GUARNICIÓ
 Magret d’ànec 
 Botifarra
 Entrecot de vedella (Supl.3€)
 Filet de vedella (Supl.6€)
 Conill ibèric 
 Xai
  
  | 
 
Preu: 22€  (IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario