dimarts  21 d’abril   de 2015
ENTRANTS
Crema de carbassó i porros
Amanida amb fruits del mar
Empedrat de seques amb tonyina
Macarrons a la bolonyesa
Esqueixada de bacallà 
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Arròs de muntanya
Galta de porc a la jardinera
Conill al grill amb patata al caliu
Entrecot de vedella al grill (supl. 8€)
Magret d’ànec al grill (supl. 6€)
LES  POSTRES
Pera
Flam  d’ou amb nata
Pastis de toffee i avellana
Iogurt natural
Gelat de xocolata amb cruixent
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negra 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu:  12 €  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario