diumenge 5 d’abril
2015 
1º
 Crema de carbassa amb crostons de parmesà
 Amanida de xató
 Amanida de formatge de cabra
 Pernil ibèric amb pa de coca
 Torrada d’escalivada amb anxoves
 Empedrat de bacallà esqueixat
 Faves i pèsols a la catalana
 El caneló del rostit
 Arròs mariner caldos amb llamàntol
          2º
 Peix de roca a l’all cremat
 Bacallà a la llauna
 Sípia a la planxa amb all i oli
 Conill d’ulls negres a l’allet
 Peus de porc amb prunes i pinyons
Brasa
amb guarnició
 Xai a la brasa
 Magret d’ànec
 “Les botifarres” de Can Rovira
 Entrecot de vedella a la brasa (Supl.3€)
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
Preu: 24€  (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita
pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario