20/3/15

menú d'avui



divendres  20 de març  de 2015

ENTRANTS

Crema de porros i carbassó
Amanida verda variada
Coliflor amb patata al vapor
Tallarines amb ceba, tomàquet i tonyina
Amanida de Xató (supl. 6€)
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)

PRINCIPALS

Peix del dia
Truita d’albergínia acompanyada d’enciam
Pollastre al curri amb arròs pilaf
Fricandó de vedella
Entrecot de vedella al grill (supl. 8€)
Magret d’ànec al grill (supl. 6€)

LES  POSTRES

Pomes al forn
Iogurt natural
Pastis d’ametlles
Flam d’ou
Gelat variat


Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€


SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA

Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: