dilluns  16 de  març
 de 2015
ENTRANTS
Brou amb pasta 
Amanida marinera
Albergínies als quatre formatges
Estofat de llenties
Amanida de Xató (supl. 6€)
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca
amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Truita de calçots
Medallons ibèrics confitats
amb bolets
Xai a la brasa amb guarnició
Bacallà fresc SKREI a la
planxa (supl. 4€)
Magret d’ànec al grill (supl.
5€)
Entrecot de vedella a la
brasa (supl. 8€)
LES  POSTRES
Fruita del temps
Iogurt de préssec
Tiramisú
Gelat de vainilla amb toffee
Flam de cafè
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER
PERSONA
Preu:  12 €  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario