16/3/15

menú d'avui



dilluns  16 de  març  de 2015


ENTRANTS

Brou amb pasta
Amanida marinera
Albergínies als quatre formatges
Estofat de llenties
Amanida de Xató (supl. 6€)
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)

PRINCIPALS

Truita de calçots
Medallons ibèrics confitats amb bolets
Xai a la brasa amb guarnició
Bacallà fresc SKREI a la planxa (supl. 4€)
Magret d’ànec al grill (supl. 5€)
Entrecot de vedella a la brasa (supl. 8€)

LES  POSTRES

Fruita del temps
Iogurt de préssec
Tiramisú
Gelat de vainilla amb toffee
Flam de cafè


Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€


SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA


Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: