17/2/15

menú del dia



dimarts  17 de febrer   de 2015


ENTRANTS

Crema de carbassa amb formatge
Amanida provençal
Estofat de cigrons amb bacallà i carxofa
Espagueti a la puttanesca
Amanida de Xató (supl. 6€)
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)


PRINCIPALS

Peix del dia
Arròs de muntanya
Pollastre al “chilindron “
Botifarra al grill amb guarnició
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Entrecot de vedella madurada ( supl. 8€)


POSTRES

Fruita del temps
Iogurt natural
Pastis Sant Marc
Gelat de vainilla amb toffee


Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€


SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA

Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: