dimarts  17 de febrer   de 2015
ENTRANTS
Crema de carbassa amb formatge
Amanida provençal
Estofat de cigrons amb bacallà i carxofa
Espagueti a la puttanesca
Amanida de Xató (supl. 6€)
Esqueixada de bacallà 
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Arròs de muntanya
Pollastre al “chilindron “
Botifarra al grill amb guarnició
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Entrecot de vedella madurada ( supl. 8€)
POSTRES
Fruita del temps
Iogurt natural 
Pastis Sant Marc
Gelat de vainilla amb toffee
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu:  12 €  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario