10/2/15

menú del dia



dimarts  10 de febrer   de 2015


ENTRANTS

Crema de carbassó
Amanida provençal
Estofat de verduretes amb panxeta
Macarrons a la carbonara gratinats
Amanida de Xató (supl. 6€)
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)


PRINCIPALS

Peix del dia
Arròs de muntanya
Pollastre a la brasa amb patata al caliu
Llom de porc al forn amb peres al vi
Costelletes de cabrit arrebossades (supl. 8€)
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Entrecot de vedella madurada ( supl. 8€)

LES  POSTRES

Fruita del temps
Mel i mató
Iogurt de préssec
Pastis de poma
Gelat de xocolata

Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€


SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA

Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: