dimarts  10 de febrer   de 2015
ENTRANTS
Crema de carbassó
Amanida provençal
Estofat de verduretes amb panxeta
Macarrons a la carbonara gratinats
Amanida de Xató (supl. 6€)
Esqueixada de bacallà 
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Arròs de muntanya
Pollastre a la brasa amb patata al caliu
Llom de porc al forn amb peres al vi
Costelletes de cabrit arrebossades (supl. 8€)
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Entrecot de vedella madurada ( supl. 8€)
LES  POSTRES
Fruita del temps
Mel i mató
Iogurt de préssec 
Pastis de poma
Gelat de xocolata
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
No hay comentarios:
Publicar un comentario