4/2/15

menú d'avui



dimecres  4 de febrer   de 2015


ENTRANTS

Pote gallec
Amanida d’entrebancs
Saltat d’espigalls a la catalana
Fideuà de Vilanova
Amanida de Xató (supl. 6€)
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)

PRINCIPALS

Peix del dia
Pollastre a la cassola amb ceba i tomàquet
Escalopa de vedella amb patates roses
Llom  de porc al grill amb escalivada
Llom de bacallà (supl. 7€)
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Entrecot de vaca gallega (supl.8€)

LES  POSTRES

Fruita del temps
Pastis Sant Marc
Iogurt natural
Flam d’ou amb nata
Gelat de xocolata

Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€


SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA


Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: