Dinar 6 de gener 2015
1º
Amanida
i sopes
·  Sopa de tapioca amb pilotetes
·  Braç farcit
de Reis amb guarnició de llagostins
·  Amanida Xató
·  Carpaccio de filet de vedella al estil “Harry ‘s Bar”
Entrants i arrossos
·  Arròs del Senyoret mariner
·  Pernil
ibèric amb pa de coca i tomàquet 
·  Sèpia
a la bruta
·  Esqueixada de bacallà
·  Espàrrecs
verds a la brasa amb salsa de xató
2º
Peix
·  Llom
de bacallà amb cremós de coliflor
·  Calamarsons
al grill amb sofregit d`alls
·  Sípia
a la brasa amb patates emmascarades
Carns 
·  Magret
d’ànec a la brasa amb peres
·  Les
Botifarres de Can Rovira
·  Peus
de porc a la brasa amb seques
·  Entrecot de vedella a la brasa amb guarnició
·  Rostit
de vedella amb bolets
Preu:
25 €  (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita
pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario