Dissabte 27 de desembre 2014
1º
Amanida i sopes
 Sopa bullabessa
 Amanida xató
 Amanida Cèsar 
Entrants
 Torrada d’escalivada amb
formatge de cabra
 Súper espàrrec XXL D.O. Navarra (supl. 3 €)
 Trinxat de col i patata de l’hort amb panxeta
rostida
 Pasta fresca farcida d´idiazabal i poma al forn amb salsa de 4 formatges 
Arròs negre amb calamars 
2º
Peix
 Lluç de palangre a la Donosti
 Bacallà xatonat amb seques
 Calamarsons a la planxa amb all i julivert
Rostits
 Espatlla de xai rostida
 Garró del pernil cuinat a l’antiga amb cremós
de patata
 Costelletes de cabrit arrebossades
Brasa
 Peus de porc a la brasa
 Les Botifarres
 Entrecot de vedella amb guarnició (Supl. 3€)
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
Preu: 20 €  (IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1
menú
*Totes les verdures i
hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario