dilluns 24 de novembre  de 2014
ENTRANTS
Escudella barrejada
Amanida verda
Coliflor i bròquil al vapor
Macarrons amb salsa de bolets
Esqueixada de bacallà 
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Estofat de calamars i pèsols 
Ous ferrats amb pernil i patates palla 
Galtes de porc confitades amb puré de patata
Xurrasco de vedella al grill amb guarnició
Bacallà a la planxa amb escalivada (supl. 7€)
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Entrecot de vedella amb guarnició (supl. 7€)
LES  POSTRES:
Fruita del temps 
Flam d’ou
Pastis del dia
Gelat de vainilla amb toffee
Iogurt 
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu:  12 €  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario