dilluns 17 de novembre  de 2014
ENTRANTS
Sopa de ceba
Amanida catalana
Estofat d’espigalls amb
cigrons i bacallà
Ous farcits de puré amb
samfaina
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb
tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Llom de porc al grill amb
escalivada
Conill a l’allet
Escalopa
de pit de pollastre arrebossat amb patata encebada    
Bacallà a la planxa amb
escalivada (supl. 7€)
Magret d’ànec al grill (supl.
7€)
Entrecot de vedella amb
guarnició (supl. 7€)
LES  POSTRES:
Fruita del temps 
Arròs amb llet
Pastis de xocolata
Gelat de vainilla
Iogurt natural La Fageda
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu:  12 €  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario