17/11/14

menú d'avui



dilluns 17 de novembre  de 2014


ENTRANTS

Sopa de ceba
Amanida catalana
Estofat d’espigalls amb cigrons i bacallà
Ous farcits de puré amb samfaina
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)


PRINCIPALS

Llom de porc al grill amb escalivada
Conill a l’allet
Escalopa de pit de pollastre arrebossat amb patata encebada   
Bacallà a la planxa amb escalivada (supl. 7€)
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Entrecot de vedella amb guarnició (supl. 7€)

LES  POSTRES:

Fruita del temps
Arròs amb llet
Pastis de xocolata
Gelat de vainilla
Iogurt natural La Fageda


Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€


SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA


Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: