8/10/14

menú del dia



dimecres   8 d’octubre  de 2014


ENTRANTS

Crema de carbassó amb emmental
Amanida verda
Col i flor de l’hort gratinada amb beixamel
Fideua de Vilanova
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i coca amb tomàquet (supl. 6€)


PRINCIPALS

Peix del dia
Conill a l’allet amb patates
Llom  de porc rostit  amb pinya caramelitzada 
Xurrasco  de vedella al grill amb guarnició
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella al grill (supl. 7€)

LES  POSTRES:

Macedònia
Préssec en almívar
Pastis del dia
Gelat de llimona
Iogurt natural
Codony al forn


Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€

SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA

Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: