dimarts 14 d’octubre  de
2014
ENTRANTS
Crema de carbassa
Amanida Catalana
Ensaladilla russa
Albergínies farcides de formatges 
Esqueixada de bacallà 
(supl. 6€)
Pernil ibèric i coca amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Arròs de muntanya  
Fetge de xai amb all, julivert i escalivada          
Botifarra al grill amb guarnició
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella al grill (supl. 7€)
LES  POSTRES:
Pastis del dia
Macedònia 
Flam de formatge
Gelat de llimona
Iogurt natural
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu:  12 €  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario