divendres 19 de setembre  de 2014
ENTRANTS
Crema de pastanaga
Amanida Cèsar
Coliflor al vapor amb llegum
Macarrons a la carbonara
Esqueixada de bacallà 
(supl. 6€)
Pernil ibèric i coca amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Hamburguesa amb ceba i formatge
Ronyons al xerès
Pollastre  al grill
amb amanit de tomàquet provençal
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
LES  POSTRES
Iogurt natural
Meló 
Síndria
Préssec en almívar  
Pastis del dia
Gelat variat
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu:  12 €  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario