19/9/14

menú d'avui



divendres 19 de setembre  de 2014


ENTRANTS

Crema de pastanaga
Amanida Cèsar
Coliflor al vapor amb llegum
Macarrons a la carbonara
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i coca amb tomàquet (supl. 6€)


PRINCIPALS

Peix del dia
Hamburguesa amb ceba i formatge
Ronyons al xerès
Pollastre  al grill amb amanit de tomàquet provençal
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)


LES  POSTRES

Iogurt natural
Meló
Síndria
Préssec en almívar  
Pastis del dia
Gelat variat


Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€


SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA


Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: