Dimecres   24 de setembre  de 2014
ENTRANTS
Sopa de brou amb pasta
Amanida tropical          
Estofat de verdures amb panxeta
Fideua de Vilanova
Esqueixada de bacallà 
(supl. 6€)
Pernil ibèric i coca amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Conill a l’allet   
Galta de porc amb puré de patata        
Bistec de vedella amb guarnició
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella al grill (supl. 7€)
LES  POSTRES:
Pomes al forn
Macedònia de fruites naturals
Pastis de San marc 
Gelat de llimona 
Iogurt de maduixa cassola
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu:  12 €  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario