Menú a la carta
Diumenge 24 d’agost del 2014
ENTRANTS
Crema
de carbassa amb crostons de parmesà
Amanida
de llagostins
Amanida
Waldorf “apit, poma i nous”
Esqueixada
de bacallà amb olivada
Macarrons
amb salsa pesto
Torrada
d’escalivada amb formatge de cabra
Carpaccio
de peus de porc
Caneló
amb beixamel de ametlla tendre
Arròs
mariner amb escamarlans
PRINCIPALS
Llenguado
a la planxa amb guarnició de provençal
Bacallà
a la Donosti
Calamars
farcits amb botifarra del perol
Peus
de porc amb bolets
Garró
de pernil cuinat a baixa temperatura
A
la brasa amb guarnició
“Les
botifarres” de Can Rovira amb guarnició
Entrecot
de vedella amb guarnició
Magret
d’ànec amb guarnició
Preu: 22 €  (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario