Dilluns 21  de juliol  de 2014
ENTRANTS
Gaspatxo
Amanida provençal
Mongeta tendra de l’hort 
al vapor amb patata 
Espagueti amb fruit de mar 
Esqueixada de bacallà 
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Filet de lluç  arrebossat
amb ceba i tomàquet 
Braó ibèric rostit a la jardinera 
Hamburguesa casolana amb ceba confitada 
Botifarra al grill seques 
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Llenguado a la planxa (supl. 5€)
Sèpia a la planxa (supl. 3€)
LES  POSTRES
Fruita del temps
Pastis Sant Marc
Iogurt casolà 
Gelat variat
Mel i mato
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu:  12 €  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario