dimecres  16 de juliol
 de 2014
ENTRANTS
Crema freda de carbassó
Amanida Cèsar
Empedrat de seques amb tonyina
Fideua de Vilanova
Esqueixada de bacallà 
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Botifarra de porc al grill amb guarnició
Ragout de vedella amb patates i bolets
Garró al forn amb verduretes 
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella al grill (supl. 7€)
LES  POSTRES
Macedònia 
Flam d’ou amb nata 
Gelat de xocolata
Iogurt casolà 
Pastis d’ametlles  
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu:  12 €  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario