Divendres  20 de juny  de 2014
ENTRANTS
Crema de pastanaga amb taronja
Amanida provençal
Empedrat de llegums amb tonyina
Fideus gruixuts amb costella
Esqueixada de bacallà 
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Pollastre a la cassola amb ceba i tomàquet
Tall rodó rostit a la jardinera
Botifarra de porc  al
grill amb guarnició
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
Magret d’ànec al grill (supl. 7 €)
Filet  de vedella al
grill (supl. 10 €)
LES  POSTRES
Macedònia de fruita
Pastis del dia
Iogurt natural
Gelat variat
Flam de formatge
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu:  12 €  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario