2/5/14

menu dissabte



Menú a la carta

   

Dissabte 03 de maig del 2014



ENTRANTS



Crema de pèsols amb pernil ibèric

Amanida de salmó

Carpaccio de filet de vedella “Harry ‘s Bar”

Timbal d’escalivada amb formatge de cabra

L’ensaladilla rusa “1860”

Pastis del pastor “Leonardo Da Vinci”

L’espàrrec D.O Navarra XXXL (Supl.8€)

Raviolis als 4 formatges

Arròs melós de parmesà



PRINCIPALS



Rapet a l’all cremat amb cremós de patata

Calamars a la planxa amb all i julivert

Bacallà amb piperada i olivada

Conill cuinat a baixa temperatura amb mostassa

Medalló ibèric confitat a l’antiga amb patata i suc de rostit

Peus de porc en fricandó

Botifarra a la brasa amb guarnició

Entrecot de vedella a la brasa amb guarnició

Magret d’ànec a la brasa amb guarnició

Mitjanetes de xai a la brasa amb guarnició





Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos


Preu: 20 €  (IVA. inclòs)



Consum mínim per persona 1 menú

Demaneu la nostra carta de vins

*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: