Menú a la carta
Dissabte 03 de maig del 2014
ENTRANTS
Crema
de pèsols amb pernil ibèric
Amanida
de salmó
Carpaccio
de filet de vedella “Harry ‘s Bar”
Timbal
d’escalivada amb formatge de cabra
L’ensaladilla
rusa “1860”
Pastis
del pastor “Leonardo Da Vinci”
L’espàrrec
D.O Navarra XXXL (Supl.8€)
Raviolis
als 4 formatges
Arròs
melós de parmesà
PRINCIPALS
Rapet
a l’all cremat amb cremós de patata
Calamars
a la planxa amb all i julivert
Bacallà
amb piperada i olivada
Conill
cuinat a baixa temperatura amb mostassa
Medalló
ibèric confitat a l’antiga amb patata i suc de rostit
Peus
de porc en fricandó
Botifarra
a la brasa amb guarnició
Entrecot
de vedella a la brasa amb guarnició
Magret
d’ànec a la brasa amb guarnició
Mitjanetes
de xai a la brasa amb guarnició
Preu: 20 €  (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario