9/4/14

menú d'avui



dimecres  9  d’abril  de 2014


ENTRANTS

Crema de porros
Amanida de cruixents
Amanida de llenties amb tonyina
Fideua de Vilanova
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató (supl. 6€)


PRINCIPALS

Freginada  de seitons
Ous ferrats amb botifarró
Pollastre al forn amb xips de patata
Bistec de vedella al grill amb guarnició
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella al grill (supl. 7€)
Magret  d’ànec (supl. 7€)

LES  POSTRES

Maduixes amb nata
Gelat variat
Flam de vainilla
Iogurt casolà
Pastis Sant Marc


Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€


SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA


Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: