dimecres  9  d’abril 
de 2014
ENTRANTS
Crema de porros
Amanida de cruixents
Amanida de llenties amb tonyina
Fideua de Vilanova
Esqueixada de bacallà 
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató (supl. 6€)
PRINCIPALS
Freginada  de seitons
Ous ferrats amb botifarró
Pollastre al forn amb xips de patata
Bistec de vedella al grill amb guarnició
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella al grill (supl. 7€)
Magret  d’ànec (supl.
7€)
LES  POSTRES
Maduixes amb nata
Gelat variat 
Flam de vainilla
Iogurt casolà 
Pastis Sant Marc
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu:  12 €  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario