6/4/14

menú d´avui



Menú a la carta
   
Diumenge 6 D´abril del 2014

ENTRANTS

Sopa de ceba
Amanida de mató,maduixa i anxoves
Amanida de xató
Esqueixada de bacallà
Carpaccio Harry ´s bar
Timbal d’escalivada amb formatge de cabra
Calçots amb xato
Caneló amb la seva amanida
Paella d’arròs mariner amb llamàntol

PRINCIPALS

Bacallà amb taronja i ceba i olives de Kalamata
Llenguado amb provençal
Calamars a la planxa amb all i julivert
Conill a la mostassa
Pollastre amb ceba, tomàquet i bolets
Costella ibèrica al forn amb hummus de cigrons
Galta de vedella cuinat a baixa temperatura amb puré de patata
Entrecot de vedella a la brasa amb guarnició
Rellom de porc a la brasa
Peus de porc a la brasa

Preu
12,60 €
 
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos

Preu: 22 €  (IVA. inclòs)



Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: