Menú a la carta
Diumenge 6 D´abril del 2014
ENTRANTS
Sopa
de ceba
Amanida
de mató,maduixa i anxoves
Amanida
de xató
Esqueixada
de bacallà
Carpaccio
Harry ´s bar
Timbal
d’escalivada amb formatge de cabra
Calçots
amb xato 
Caneló
amb la seva amanida
Paella
d’arròs mariner amb llamàntol 
PRINCIPALS
Bacallà
amb taronja i ceba i olives de Kalamata
Llenguado
amb provençal
Calamars
a la planxa amb all i julivert
Conill
a la mostassa
Pollastre
amb ceba, tomàquet i bolets
Costella
ibèrica al forn amb hummus de cigrons
Galta
de vedella cuinat a baixa temperatura amb puré de patata
Entrecot
de vedella a la brasa amb guarnició
Rellom
de porc a la brasa
Peus
de porc a la brasa 
  
  | 
 
Preu: 22 €  (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario