dimecres  16  d’abril 
de 2014
ENTRANTS
Brou amb pasta
Amanida catalana
Col de l’hort saltada amb pernil
Fideua de Vilanova
Esqueixada de bacallà 
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató (supl. 6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Ous ferrats amb botifarró
Xurrasco de vedella al grill
Tall rodó de vedella amb verduretes
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella al grill (supl. 7€)
LES  POSTRES
Fruita del temps
Gelat variat 
Flam de cafè amb nata
Crema catalana
Poma al forn
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu:  12 €  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario