7/3/14

menu dissabte





Menú a la carta

   

Dissabte 8 de març del 2014



ENTRANTS



Escudella barrejada

Amanida de xató

Amanida de codorniu escabetxat

Empedrat de bacallà

Croquetes amb la seva amanida

Coca de xampinyons, ceba, pernil ibèric i formatge brie

Raviolis als 4 formatges

Arròs de costelló, coliflor, carxofa i alls tendres

        

PRINCIPALS



Bacallà de quaresma

Sèpia a la planxa amb gremolata

Galta de porc amb cremós de patata i suc de rostit

Conill cuinat a baixa temperatura a la mostassa

Filet de porc amb salsa de pebre verd

Pollastre al curri amb arròs pilaf

Peus de porc amb bolets

Magret d’ànec a la brasa amb guarnició

Entrecot de vedella a la brasa amb guarnició







Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos


Preu: 20 €  (IVA. inclòs)







Consum mínim per persona 1 menú

Demaneu la nostra carta de vins

*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: