Menú a la carta
Dissabte 8 de març del 2014
ENTRANTS
Escudella
barrejada
Amanida
de xató
Amanida
de codorniu escabetxat
Empedrat
de bacallà
Croquetes
amb la seva amanida
Coca
de xampinyons, ceba, pernil ibèric i formatge brie
Raviolis
als 4 formatges
Arròs
de costelló, coliflor, carxofa i alls tendres
PRINCIPALS
Bacallà
de quaresma
Sèpia
a la planxa amb gremolata
Galta
de porc amb cremós de patata i suc de rostit
Conill
cuinat a baixa temperatura a la mostassa
Filet
de porc amb salsa de pebre verd
Pollastre
al curri amb arròs pilaf
Peus
de porc amb bolets
Magret
d’ànec a la brasa amb guarnició
Entrecot
de vedella a la brasa amb guarnició 
Preu: 20 €  (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario