19/3/14

menú d'avui



dimecres 19 de març  de 2014

ENTRANTS

Sopa minestrone
Amanida Cèsar
Estofat de cigrons amb botifarra i carxofa
Fideua de Vilanova
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató (supl. 6€)

PRINCIPALS

Sardines a la planxa amb all i julivert
Conill al grill amb patata al caliu  all i oli
Escalopa de vedella amb guarnició
Fetge de xai amb ceba i tomàquet
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella al grill (supl. 7€)
Confit d’ànec (supl. 6€)

LES  POSTRES

Fruita del temps
Poma al forn
Gelat de vainilla amb cruixent de xocolata
Flam d’ou amb nata
Iogurt natural
Crema catalana


Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€


SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA

Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: