dimecres 19 de març  de
2014
ENTRANTS
Sopa minestrone
Amanida Cèsar
Estofat de cigrons amb botifarra i carxofa
Fideua de Vilanova
Esqueixada de bacallà 
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató (supl. 6€)
PRINCIPALS
Sardines a la planxa amb all i julivert
Conill al grill amb patata al caliu  all i oli
Escalopa de vedella amb guarnició
Fetge de xai amb ceba i tomàquet
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella al grill (supl. 7€)
Confit d’ànec (supl. 6€)
LES  POSTRES
Fruita del temps
Poma al forn 
Gelat de vainilla amb cruixent de xocolata
Flam d’ou amb nata
Iogurt natural
Crema catalana
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu:  12 €  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario