Menú a la carta
Dissabte 1 de febrer del 2014
ENTRANTS
Crema
de col-i-flor
Amanida
de xató
Amanida
de carxofes, pernil i parmesà 
Calçots
amb beixamel de nyores gratinats
Pernil
ibèric amb pa de coca i tomàquet
Arròs
del tros  
Estofat
de carxofes amb pernil
Timbal
d’escalivada amb formatge de cabra
Cargols
a la cassola 
PRINCIPALS
Bacallà
SKREI amb cremós de col i botifarra negre 
Calamars
al grill amb patata encebada
Rap
arrebossat amb salsa tàrtara i patates roses
Conill
rostit amb bolets
Costelles
ibèriques cuites a baixa temperatura amb puré de cigrons
Medallons
de vedella confitades a l’antiga amb guarnició
Cuixa
d’ànec amb peres a la sangria
A
LA BRASA... AMB LA SEVA GUARNICIÓ
Entrecot
de vedella amb carxofes al forn
Magret
d’ànec amb patata encebada
Preu: 20 €  (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario