1/2/14

menu del dia





Menú a la carta
   
Dissabte 1 de febrer del 2014

ENTRANTS

Crema de col-i-flor
Amanida de xató
Amanida de carxofes, pernil i parmesà
Calçots amb beixamel de nyores gratinats
Pernil ibèric amb pa de coca i tomàquet
Arròs del tros  
Estofat de carxofes amb pernil
Timbal d’escalivada amb formatge de cabra
Cargols a la cassola
          
PRINCIPALS

Bacallà SKREI amb cremós de col i botifarra negre
Calamars al grill amb patata encebada
Rap arrebossat amb salsa tàrtara i patates roses
Conill rostit amb bolets
Costelles ibèriques cuites a baixa temperatura amb puré de cigrons
Medallons de vedella confitades a l’antiga amb guarnició
Cuixa d’ànec amb peres a la sangria

A LA BRASA... AMB LA SEVA GUARNICIÓ
Entrecot de vedella amb carxofes al forn
Magret d’ànec amb patata encebada


Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos

Preu: 20 €  (IVA. inclòs)



Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: