Dijous  27 de febrer  de 2014
ENTRANTS
Crema de verdura
Amanida verda
Col amb patata al vapor
Espagueti als quatre formatge
Esqueixada de bacallà 
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató amb les truites  (supl. 8€)
PRINCIPALS
Paella marinera
Sardina a la planxa amb all i julivert
Botifarra al grill amb guarnició
Callos amb cigrons
Magret d’ànec al grill amb peres a la sangria(supl. 7€)
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella al grill (supl. 7€)
LES  POSTRES
Taronja 
Pinya natural
Pastis de tres xocolates
Mus de iogurt  natural
Gelat de vainilla amb toffee
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu:  12 €  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario