dimecres  12  de febrer  de 2014
ENTRANTS
Crema de carbassó
Amanida provençal
Col i patata 
Fideua de Vilanova
Esqueixada de bacallà 
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató (supl. 6€)
PRINCIPALS
Peix del dia 
Bistec de vedella amb guarnició
Salsitxes a la cervesa
Jarret de porc confitat amb patata encebada
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella al grill (supl. 7€)
LES  POSTRES
Fruita del temps 
Mus de coco
Pudin
Gelat variat
Iogurt casolà 
Pastis del dia
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu:  12 €  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario