Dissabte 11 de
gener del 2014
ENTRANTS
Escudella
barrejada
Amanida
de cèsar
Amanida
de xató
Callos
amb cigrons
Esqueixada
de bacallà 
Pernil
ibèric amb pa de coca i tomàquet
Torrada
de ou dur i anxoves
Guisat
de carxofes amb pernil ibèric
Arròs
del tros
PRINCIPALS
Popets
amb sofregit de ceba i tomàquet
Bacallà
amb piperada i mostassa
Calamars
amb all i julivert i patata encebada
Hamburguesa
amb formatge, ceba caiguda i patates deluxe
Espatlla
de xai rostit al forn amb romaní
Garró
de porc amb cremós de patata
A
LA BRASA... AMB LA SEVA GUARNICIÓ
Entrecot
Magret
d’ànec
Peus
de porc
(Gaseosa Casa Negre. 1,50 € )
Preu: 20 €  (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario