29/1/14

menú d'avui



dimecres  29 de gener  de 2014


ENTRANTS

Crema de carbassó
Amanida provençal
Bledes saltades amb pernil
Fideua de Vilanova
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató (supl. 6€)


PRINCIPALS

Peix del dia
Pollastre a la cassola  amb verduretes
Salsitxes amb ceba i tomàquet
Bistec de vedella al grill amb guarnició
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)


LES  POSTRES

Mandarina
Pudin casolà amb fruits secs
Poma al forn
Mató amb mel
Gelat variat
Iogurt de maduixa


Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€



SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA




Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: