Dijous 23 de gener  de 2014
ENTRANTS
Crema de porros
Amanida provençal
Brandada de bacallà
Paella marinera
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb
tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató (supl. 6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Llibret de llom amb formatge
i pernil
Conill al ajillo
Bistec de vedella amb patates
fregides
Magret d’ànec al grill (supl.
7€)
Bacallà amb guarnició (supl.
7€)
LES  POSTRES
Mandarina
Pastis de formatge
Iogurt  cassola natural
Pana cota amb maduixetes del
bosc
Pudin amb fruits secs
Vi de la casa i aigües
inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l:
0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER
PERSONA
Preu:  12 € 
(iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario