23/1/14

menú d'avui



Dijous 23 de gener  de 2014


ENTRANTS

Crema de porros
Amanida provençal
Brandada de bacallà
Paella marinera
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató (supl. 6€)


PRINCIPALS

Peix del dia
Llibret de llom amb formatge i pernil
Conill al ajillo
Bistec de vedella amb patates fregides
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)


LES  POSTRES

Mandarina
Pastis de formatge
Iogurt  cassola natural
Pana cota amb maduixetes del bosc
Pudin amb fruits secs


Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€


SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA


Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: