1/12/13

menu diumenge


Diumenge 01 de desembre del 2013



ENTRANTS



Escudella barrejada

Amanida de xató

Amanida de peus de porc

Esqueixada de bacallà

Carpaccio de vedella “Harry ‘s bar”

Pernil ibèric de gla i pa de coca amb tomàquet

Torrada d’escalivada amb formatge de cabra

Callos amb cigrons

Raviolis d’espinacs amb mató als 4 formatges

Paella d’arròs mariner amb llamàntol



                              

PRINCIPALS



Salmó a la planxa amb salsa tàrtara

Bacallà amb cremós de col i patata

Sèpia a la planxa amb all i julivert

Conill amb bolets

Cua de bou amb fricandó

Jarret ibèric cuinat a baixa temperatura amb puré de patata



A LA BRASA... AMB LA SEVA GUARNICIÓ      

Entrecot de vedella             

Peus de porc

Magret d’ànec





Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
(Gaseosa Casa Negre. 1,50 € )



Preu: 21 €  (IVA. inclòs)





Consum minin per persona 1 menú



Demaneu la nostra carta de vins

*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: