Diumenge 01 de
desembre del 2013
ENTRANTS
Escudella
barrejada
Amanida
de xató
Amanida
de peus de porc
Esqueixada
de bacallà
Carpaccio
de vedella “Harry ‘s bar”
Pernil
ibèric de gla i pa de coca amb tomàquet
Torrada
d’escalivada amb formatge de cabra
Callos
amb cigrons
Raviolis
d’espinacs amb mató als 4 formatges
Paella
d’arròs mariner amb llamàntol
PRINCIPALS
Salmó
a la planxa amb salsa tàrtara
Bacallà
amb cremós de col i patata
Sèpia
a la planxa amb all i julivert
Conill
amb bolets
Cua
de bou amb fricandó
Jarret
ibèric cuinat a baixa temperatura amb puré de patata
A
LA BRASA... AMB LA SEVA GUARNICIÓ       
Entrecot
de vedella              
Peus
de porc
Magret
d’ànec
(Gaseosa Casa Negre. 1,50 € )
Preu: 21 €  (IVA.
inclòs)
Consum minin per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario