divendres  20 de
desembre  de 2013
ENTRANTS
Brou amb pasta
Amanida verda
Trinxat de verdura amb cansalada
Macarrons a la putanesca
Esqueixada de bacallà 
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató (supl. 6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Pit de pollastre al grill amb patates fregides
Llom de porc al forn amb guarnició
Ragout de vedella amb bolets
Magret d’ànec a la brasa (supl. 7€)
Entrecot de vedella a la brasa (supl. 7€)
LES  POSTRES
Fruita del temps
Pastis del dia 
Gelat variat
Iogurt natural
Poma al forn
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
No hay comentarios:
Publicar un comentario