23/12/13

menu d'avui



Dilluns  23 de novembre  de 2013

ENTRANTS

Sopa de farigola
Amanida de cruixents
Col i flor al vapor amb patata
Estofat de llenties a la riojana
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató (supl. 6€)


PRINCIPALS

Peix del dia
Botifarra a la planxa amb patates freginades
Bistec de vedella a la planxa amb guarnició
Pollastre al curri
Magret d’ànec amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella a la brasa (supl. 7€)
Bacallà amb samfaina (supl. 7€)


LES  POSTRES

Fruita del temps
Pastis de formatge
Mel i mato
Iogurt de préssec i maracujà
Gelat variat


Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€



SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA



Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: