Dilluns  23 de novembre  de 2013
ENTRANTS
Sopa de farigola
Amanida de cruixents
Col i flor al vapor amb patata
Estofat de llenties a la riojana
Esqueixada de bacallà 
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató (supl. 6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Botifarra a la planxa amb patates freginades
Bistec de vedella a la planxa amb guarnició
Pollastre al curri
Magret d’ànec amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella a la brasa (supl. 7€)
Bacallà amb samfaina (supl. 7€)
LES  POSTRES
Fruita del temps 
Pastis de formatge
Mel i mato
Iogurt de préssec i maracujà
Gelat variat 
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu:  12 €  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario