Dissabte 14 de
desembre del 2013
ENTRANTS
Crema
de pèsols amb pernil ibèric 
Amanida
de xató
Amanida
amb formatge de cabra gratinat
Assortiment
de patés alemanys amb torradetes
Estofat
de mongetes amb cloïsses
Pernil
ibèric de gla i pa de coca amb tomàquet
Torrada
d’escalivada amb anxoves i tonyina
Arròs
de ceps,carxofes i coliflor “collita pròpia”
Bunyols
de bacallà amb la seva amanida
PRINCIPALS
Orada
a la planxa amb patata encebada
Bacallà
amb olives de Kalamata, ceba i taronja
Sèpia
a la planxa amb all, julivert i patata al caliu
Galta
ibèrica amb fricandó
Peus
de porc amb bolets
Pollastre
Kiev amb cremós de moniato
A
LA BRASA... AMB LA SEVA GUARNICIÓ       
Entrecot
de vedella              
Magret
d’ànec
Les
botifarres
Mitjanes
i costelles de xai
(Gaseosa Casa Negre. 1,50 € )
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
Preu: 20 €  (IVA.
inclòs)
Consum minin per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario