14/12/13

menu d´avui


    Dissabte 14 de desembre del 2013

ENTRANTS

Crema de pèsols amb pernil ibèric
Amanida de xató
Amanida amb formatge de cabra gratinat
Assortiment de patés alemanys amb torradetes
Estofat de mongetes amb cloïsses
Pernil ibèric de gla i pa de coca amb tomàquet
Torrada d’escalivada amb anxoves i tonyina
Arròs de ceps,carxofes i coliflor “collita pròpia”
Bunyols de bacallà amb la seva amanida
                   
PRINCIPALS

Orada a la planxa amb patata encebada
Bacallà amb olives de Kalamata, ceba i taronja
Sèpia a la planxa amb all, julivert i patata al caliu
Galta ibèrica amb fricandó
Peus de porc amb bolets
Pollastre Kiev amb cremós de moniato

A LA BRASA... AMB LA SEVA GUARNICIÓ      
Entrecot de vedella             
Magret d’ànec
Les botifarres
Mitjanes i costelles de xai

(Gaseosa Casa Negre. 1,50 € ) Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
Preu: 20 €  (IVA. inclòs)

Consum minin per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins

*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: