8/11/13


dissabte 09 de novembre del 2013

ENTRANTS

Crema de carbassa amb cruixent de papada
Amanida de sardines i tomàquet
Amanida de xató
Esqueixada de bacallà
Croquetes de la casa amb la seva amanida
Pernil ibèric amb pa de coca de Ca l’Aureli
Sèpia a la bruta
Estofat de bledes amb cigrons i costella
Arròs del tros
                              
PRINCIPALS

Bonítol a la planxa amb guarnició
Bacallà amb samfaina
Calamarsons a la planxa amb all i julivert
Ossobuco de vedella en fricandó
Conill cuinat a baixa temperatura amb encurtits
Peus de porc a la jardinera
           
A LA BRASA... AMB LA SEVA GUARNICIÓ

Magret d’ànec
Entrecot de vedella             
Botifarra del Perol


Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
(Gaseosa Casa Negre. 1,50 € )
Preu: 20 €  (IVA. inclòs)



Consum minin per persona 1 menú

Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: