dissabte 09 de novembre del 2013
ENTRANTS
Crema
de carbassa amb cruixent de papada
Amanida
de sardines i tomàquet
Amanida
de xató
Esqueixada
de bacallà
Croquetes
de la casa amb la seva amanida
Pernil
ibèric amb pa de coca de Ca l’Aureli
Sèpia
a la bruta
Estofat
de bledes amb cigrons i costella
Arròs
del tros
PRINCIPALS
Bonítol
a la planxa amb guarnició
Bacallà
amb samfaina
Calamarsons
a la planxa amb all i julivert
Ossobuco
de vedella en fricandó
Conill
cuinat a baixa temperatura amb encurtits
Peus
de porc a la jardinera
A
LA BRASA... AMB LA SEVA GUARNICIÓ
Magret
d’ànec
Entrecot
de vedella              
Botifarra
del Perol
(Gaseosa Casa Negre. 1,50 € )
Preu: 20 €  (IVA.
inclòs)
Consum minin per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario