dissabte 23 de novembre del 2013
ENTRANTS
Sopa
de peix
Amanida
amb mató, anxoves i pesto
Amanida
de xató
Esqueixada
de bacallà
Assortit
de patés alemanys
Croquetes
casolanes amb la seva amanida
Pernil
ibèric i pa de coca amb tomàquet
El caneló
amb guarnició
Arròs
del tros amb sípia 
Tallarines
amb salsa Aurora
PRINCIPALS
Lluç
de palangre a l’all cremat
Bacallà
a la Donosti
Calamarsons
a la planxa
Conill
a la cervesa amb compota de poma
Filet
de vedella Wellington 
Pollastre
Kiev
A
LA BRASA... AMB LA SEVA GUARNICIÓ
Peus
de porc
Entrecot
de vedella              
“Les
botifarres”
  
  | 
 
(Gaseosa Casa Negre. 1,50 € )
Preu: 20 €  (IVA.
inclòs)
Consum minin per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario