22/11/13

menú del dissabte



dissabte 23 de novembre del 2013

ENTRANTS

Sopa de peix
Amanida amb mató, anxoves i pesto
Amanida de xató
Esqueixada de bacallà
Assortit de patés alemanys
Croquetes casolanes amb la seva amanida
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet
El caneló amb guarnició
Arròs del tros amb sípia
Tallarines amb salsa Aurora
                              
PRINCIPALS

Lluç de palangre a l’all cremat
Bacallà a la Donosti
Calamarsons a la planxa
Conill a la cervesa amb compota de poma
Filet de vedella Wellington
Pollastre Kiev
           
A LA BRASA... AMB LA SEVA GUARNICIÓ

Peus de porc
Entrecot de vedella             
“Les botifarres”


 
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
(Gaseosa Casa Negre. 1,50 € )

Preu: 20 €  (IVA. inclòs)



Consum minin per persona 1 menú

Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: