19/11/13

menú del dia



Dimarts  19  de novembre de 2013


ENTRANTS

Escudella barrejada
Amanida de bonítol escabetxat
Col i flor gratinada
Espagueti bolonyesa
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató (supl. 6€)


PRINCIPALS

Peix del dia
Arròs de muntanya
Bistec  de vedella al grill amb guarnició
“Palpiton”
Magret d’ànec amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella a la brasa (supl. 7€)
Bacallà amb escalivada (supl. 7€)


LES  POSTRES

Fruita del temps
Poma al forn
Pudin
Gelat de vainilla amb toffee
Iogurt natural casolà


Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€




SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA



Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: