Dimarts  19  de
novembre de 2013
ENTRANTS
Escudella barrejada
Amanida de bonítol escabetxat
Col i flor gratinada
Espagueti bolonyesa
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb
tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató (supl. 6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Arròs de muntanya
Bistec  de vedella al grill amb guarnició
“Palpiton” 
Magret d’ànec amb guarnició (supl.
7€)
Entrecot de vedella a la
brasa (supl. 7€)
Bacallà amb escalivada (supl.
7€)
LES  POSTRES
Fruita del temps
Poma al forn
Pudin 
Gelat de vainilla amb toffee
Iogurt natural casolà
Vi de la casa i aigües
inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€,
1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER
PERSONA
Preu:  12 € 
(iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario