Divendres 29 de novembre de 2013
ENTRANTS
Crema de verdures
Amanida catalana
Mongeta tendra al vapor amb patata
Fideus a la cassola 
Esqueixada de bacallà 
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató (supl. 6€)
PRINCIPALS
Freginada de llucet fresc de les nostres costes
Salsitxes  amb
samfaina
Pollastre al “ajillo”
Bistec  de vedella a
la planxa amb patates fregides
Entrecot de vedella a la brasa (supl. 7€)
Bacallà a la planxa (supl. 7€)
LES  POSTRES
Raïm
Mandarina
Poma al forn
Brownie
Flam de vainilla
Iogurt natural
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu:  12 €  (10% IVA inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario