29/11/13

MENÚ D'AVUI



Divendres 29 de novembre de 2013


ENTRANTS

Crema de verdures
Amanida catalana
Mongeta tendra al vapor amb patata
Fideus a la cassola
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató (supl. 6€)


PRINCIPALS

Freginada de llucet fresc de les nostres costes
Salsitxes  amb samfaina
Pollastre al “ajillo”
Bistec  de vedella a la planxa amb patates fregides
Entrecot de vedella a la brasa (supl. 7€)
Bacallà a la planxa (supl. 7€)



LES  POSTRES

Raïm
Mandarina
Poma al forn
Brownie
Flam de vainilla
Iogurt natural

Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€

SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA


Preu:  12 €  (10% IVA inclòs)

No hay comentarios: