21/11/13

menú d'avui



Dijous  21  d’octubre  de 2013



ENTRANTS

Sopa minestrone
Amanida verda variada
Espigalls de collita pròpia saltats amb seques
Paella d’arròs mariner
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató (supl. 6€)


PRINCIPALS

Peix del dia
Salsitxes amb tomàquet i ceba
Pollastre a la cassola
Bistec  de vedella al grill amb patates fregides
Entrecot de vedella a la brasa (supl. 7€)
Bacallà amb samfaina (supl. 7€)


LES  POSTRES

Fuita del temps
Pastis Brownie
Préssec en almívar
Cornet de torro
Iogurt natural


Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€


SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA


Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: