diumenge 17 de
novembre del 2013
ENTRANTS
Escudella
barrejada
Amanida
verda amb bonítol escabetxat “cassola”
Carpaccio
de bou amb parmesà
Amanida
de xató
Croquetes
casolanes amb la seva amanida
Coliflor
amb pernil ibèric i beixamel gratinat
El caneló
amb guarnició
Paella
d’arròs mariner amb llamàntol
Rovellons
a la llauna (Supl.5€)
Llanega
negre saltada (Supl. 10€)
Pernil
ibèric amb pa de coca
PRINCIPALS
Lluç
de palangre amb salsa verda
Sèpia
a la planxa amb all i oli
Peus
de porc amb bolets
Conill
confitat a baixa temperatura amb encurtits
Jarret
ibèric amb cremós de patata
A
LA BRASA... AMB LA SEVA GUARNICIÓ
Secret
ibèric
Magret
d’ànec
Entrecot
de vedella              
“Les
botifarres”
(Gaseosa Casa Negre. 1,50 € )
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
Preu: 21 €  (IVA.
inclòs) 
Consum minin per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario