16/11/13

diumenge 17 de novembre del 2013

ENTRANTS

Escudella barrejada
Amanida verda amb bonítol escabetxat “cassola”
Carpaccio de bou amb parmesà
Amanida de xató
Croquetes casolanes amb la seva amanida
Coliflor amb pernil ibèric i beixamel gratinat
El caneló amb guarnició
Paella d’arròs mariner amb llamàntol
Rovellons a la llauna (Supl.5€)
Llanega negre saltada (Supl. 10€)
Pernil ibèric amb pa de coca
                              
PRINCIPALS

Lluç de palangre amb salsa verda
Sèpia a la planxa amb all i oli
Peus de porc amb bolets
Conill confitat a baixa temperatura amb encurtits
Jarret ibèric amb cremós de patata
           
A LA BRASA... AMB LA SEVA GUARNICIÓ

Secret ibèric
Magret d’ànec
Entrecot de vedella             
“Les botifarres”

(Gaseosa Casa Negre. 1,50 € ) Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos

Preu: 21 €  (IVA. inclòs) 


Consum minin per persona 1 menú

Demaneu la nostra carta de vins

*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: