22/10/13



Dimarts  22  d’octubre de 2013


ENTRANTS

Crema de pastanaga amb taronja
Amanida provençal
Trinxat d’espigalls de l’hort amb cansalada torrada
Estofat de mongetes amb escopinyes i musclos
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató (supl. 6€)

PRINCIPALS

Peix del dia
Arròs de muntanya
Albergínies escalivades farcides de bolonyesa
Llom de porc a la planxa  amb patates
Magret d’ànec amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella a la brasa (supl. 7€)


LES  POSTRES

Raïm
Flam de vainilla amb nata
Pudin amb panses
Préssec en almívar
Gelat de xocolata amb cobertura blanca

Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€


SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA


Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: