Dimarts  22 
d’octubre de 2013
ENTRANTS
Crema de pastanaga amb
taronja
Amanida provençal
Trinxat d’espigalls de l’hort
amb cansalada torrada
Estofat de mongetes amb
escopinyes i musclos
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb
tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató (supl. 6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Arròs de muntanya
Albergínies escalivades
farcides de bolonyesa
Llom de porc a la planxa  amb patates
Magret d’ànec amb guarnició
(supl. 7€)
Entrecot de vedella a la
brasa (supl. 7€)
LES  POSTRES
Raïm 
Flam de vainilla amb nata
Pudin amb panses
Préssec en almívar
Gelat de xocolata amb
cobertura blanca
Vi de la casa i aigües
inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l:
0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER
PERSONA
Preu:  12 € 
(iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario