10/10/13



Dijous  10  d’octubre  de 2013


ENTRANTS

Brou amb pasta
Amanida provençal
Guisat de minestra de verdures
Ous arrebossats amb encians
Paella d’arròs mariner
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet  (supl. 6€)
Amanida Xató (supl. 6€)


PRINCIPALS

Peix del dia
Llonza  de porc al grill amb guarnició
Pollastre a la cassola amb ceba i tomàquet de l’hort
Xurrasco  de vedella planxa amb patates fregides
Magret d’ànec amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella a la brasa (supl. 7€)
Bacallà a la planxa (supl. 7€)


LES  POSTRES

Raïm
Pastis del dia
Iogurt casolà de maduixa
Poma al forn
Gelat de xocolata amb cobertura de xocolata blanca

Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€


SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA


Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: