Dijous  10  d’octubre 
de 2013
ENTRANTS
Brou amb pasta
Amanida provençal
Guisat de minestra de verdures
Ous arrebossats amb encians
Paella d’arròs mariner
Esqueixada de bacallà 
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet  (supl. 6€)
Amanida Xató (supl. 6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Llonza  de porc al
grill amb guarnició
Pollastre a la cassola amb ceba i tomàquet de l’hort
Xurrasco  de vedella
planxa amb patates fregides
Magret d’ànec amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella a la brasa (supl. 7€)
Bacallà a la planxa (supl. 7€)
LES  POSTRES
Raïm
Pastis del dia
Iogurt casolà de maduixa
Poma al forn
Gelat de xocolata amb cobertura de xocolata blanca
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu:  12 €  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario