Dimarts 01 d’octubre de 2013
ENTRANTS
Sopa de tomàquet
Amanida marinera
Albergínies amb bolonyesa
Estofat de cigrons amb espinacs i bacallà
Amanida de pasta tricolor amb salsa rosa
Esqueixada de bacallà 
(supl. 6€)
Coca de Ca l’Aureli amb tomàquet i pernil ibèric (supl. 6€)
Amanida Xató (supl. 6€)
PRINCIPALS
Freginada de mairas
Arròs de muntanya
Llom rostit amb amanida de l’hort
Bistec de vedella a la planxa amb guarnició
Magret d’ànec amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella a la brasa (supl. 7€)
Bacallà a la planxa (supl. 7€)
LES  POSTRES
Fruita del temps 
Flam d’ous amb nata
Prèsec en almívar 
Pastis del dia
Pastis  al whisky
Codony
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu:  12 €  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario