Dissabte 26 d’octubre del 2013
ENTRANTS
Crema
de pèsols amb pernil Ibèric
Amanida
de xató
Amanida
amb bonítol escabetxat
Amanida
de formatge roncal i raïm
Coca
de pa “ca l’Aureli” amb pernil Ibèric
Timbal
d’escalivada amb formatge de cabra
El
caneló amb la seva amanida
Arròs
cremós de bolets amb mascarpone
Tallarines
“nero di sepia” amb salsa de llamàntol
Freginada
de rogers
PRINCIPALS
Bacallà
amb ceba, taronja i olivada
Sèpia
a la planxa amb gremolata
Orada
a la planxa amb patata encebada
Conill
cuinat a baixa temperatura amb encurtits
Callos
amb cap i pota
Garró
ibèric confitat amb cremós de patata
Palpitón
de porc amb guarnició
A
LA BRASA... AMB LA SEVA GUARNICIÓ
Magret
d’ànec 
Entrecot
de vedella              
Peus
de porc
“Les
botifarres”
(Gaseosa Casa Negre. 1,50 € ) Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
Preu: 20 €  (IVA.
inclòs)
Consum minin per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario