26/10/13





Dissabte 26 d’octubre del 2013

ENTRANTS

Crema de pèsols amb pernil Ibèric
Amanida de xató
Amanida amb bonítol escabetxat
Amanida de formatge roncal i raïm
Coca de pa “ca l’Aureli” amb pernil Ibèric
Timbal d’escalivada amb formatge de cabra
El caneló amb la seva amanida
Arròs cremós de bolets amb mascarpone
Tallarines “nero di sepia” amb salsa de llamàntol
Freginada de rogers
                              
PRINCIPALS

Bacallà amb ceba, taronja i olivada
Sèpia a la planxa amb gremolata
Orada a la planxa amb patata encebada
Conill cuinat a baixa temperatura amb encurtits
Callos amb cap i pota
Garró ibèric confitat amb cremós de patata
Palpitón de porc amb guarnició
           
A LA BRASA... AMB LA SEVA GUARNICIÓ

Magret d’ànec
Entrecot de vedella              
Peus de porc
“Les botifarres”


(Gaseosa Casa Negre. 1,50 € )
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos

Preu: 20 €  (IVA. inclòs)



Consum minin per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins

*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: