19/9/13



Dijous 19 de setembre  de 2013


ENTRANTS

Gaspatxo
Amanida provençal
Amanida de llenties amb pernil
Guisat de verdureta de l’hort amb cansalada i cigrons
Paella marinera
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i  coca de pa amb tomàquet (supl. 6€)

PRINCIPALS

Sardines a la planxa amb all i julivert
Cuixetes de pollastre al forn amb ceba i romaní
Llom de porc amb formatge i enciam
Bistec de vedella al grill amb patates fregides
Magret d’ànec amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella a la brasa (supl. 7€)
Bacallà a la planxa (supl. 7€)


LES  POSTRES

Amanida de fruita natural
Pastis del dia
Flam de cafè amb nata
Gelat de vainilla amb toffee
Iogurt natural casolà


Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€


SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA



Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: