Dijous 19 de setembre  de 2013
ENTRANTS
Gaspatxo 
Amanida provençal
Amanida de llenties amb pernil
Guisat de verdureta de l’hort amb
cansalada i cigrons
Paella marinera
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i  coca de pa amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Sardines a la planxa amb all i
julivert
Cuixetes de pollastre al forn amb
ceba i romaní
Llom de porc amb formatge i enciam 
Bistec de vedella al grill amb
patates fregides
Magret d’ànec amb guarnició (supl. 7€)
Entrecot de vedella a la brasa
(supl. 7€)
Bacallà a la planxa (supl. 7€)
LES 
POSTRES
Amanida de fruita natural
Pastis del dia
Flam de cafè amb nata
Gelat de vainilla amb toffee
Iogurt natural casolà
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1
l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu:  12 € 
(iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario