Dilluns  9 de setembre 
de 2013
ENTRANTS
Crema de carbassa de collita
pròpia
Amanida verda amb fruits del
mar
Mongetes tendres de l’hort al
vapor amb patata
Albergínies escalivades
farcides de quatre formatges
“Callos” amb cigrons
Pernil ibèric amb coca de pa
amb tomàquet(supl. 5€)
Esqueixada de bacallà  (supl. 5€)
Amanida de llagostins (supl.
4€)
PRINCIPALS
Lluç fresc a la romana
Ous ferrats amb pernil i
patates
Llom de porc rostit amb pinya
Bistec de vedella a la planxa
amb guarnició
Entrecot de vedella a la
brasa (supl. 6€)
LES  POSTRES
Fruita del temps
Flam de cafè amb nata
Pastis de formatge
Iogurt  natural  casolà 
Cornet de torró
Vi de la casa i aigües
inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l:
0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER
PERSONA
Preu:  12 € 
(iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario